Ολυμπιακός: Υπάρχει δρόμος ακόμη για τον Ομάρ

Ολυμπιακός: Υπάρχει δρόμος ακόμη για τον Ομάρ

Είναι από τα πιο «καυτά» θέματα το συμβόλαιο του Ομάρ στον Ολυμπιακό. Διάθεση υπάρχει, συμφωνία όμως δεν υπάρχει.

Είναι από τα βασικά θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό αναφορικά με το «χτίσιμο» της νέας σεζόν. Όσο και αν στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα πλέι οφ ώστε μέχρι τα μέσα Ιουλίου να τελειώσει η σεζόν, στον Ολυμπιακό δουλεύουν παράλληλα και για την επόμενη χρονιά. Με το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί να είναι ένα από τα πιο «καυτά» θέματα που τους απασχολεί εδώ και πολύ καιρό είναι η αλήθεια.

Μια υπόθεση που αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορωνοϊού με τα επακόλουθά της τώρα δεν θα υπήρχε καν στο «τραπέζι» με τις απαιτήσεις που είχε ο Νορβηγός άσος. Το θέμα βεβαίως για τον Ομάρ είναι αν μπορεί να βρει το συμβόλαιο που θέλει στο εξωτερικό. Το 1,5 εκατ. Ευρώ και τα μπόνους που ζητούσε πιο πριν τα έχει λογικά ξεχάσει τώρα. Ψάχνει όμως όσο το δυνατόν μεγαλύτερο συμβόλαιο με την Γαλατά να είναι ακόμη στο κόλπο, δυνατά μάλιστα για κάποιους.

Τι θέλει ο Ολυμπιακός; Ο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρο πως θέλει ο Ομάρ να μείνει, λογικό άλλωστε βασικότατο στέλεχος της ομάδας του είναι ο Νορβηγός. Από την άλλη βεβαίως με τα λεφτά που ζητά ο Ομάρ είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί λύση.

Αν ο Ομάρ θέλει πραγματικά να μείνει στον Ολυμπιακό τότε θα δεχθεί την προσφορά των ερυθρολεύκων και θα μείνει για πάντα στον Πειραιά. Στο χέρι του είναι. Τι θα προκύψει τελικά κανείς αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το ξέρει, ούτε να ρισκάρει να μαντέψει. Αν σώνει και καλά έπρεπε, με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολη η παραμονή του. Όμως και πάλι αυτά τα θέματα είναι πάντα ανοικτά σε εντυπωσιακές ανατροπές.

Στον Ολυμπιακό έχουν φροντίσει να μην δημοσιοποιούν το παραμικρό για τις διαπραγματεύσεις τους, «μιλώντας» μόνο όταν όλα είναι οριστικά, όπως συνέβη και με την ανανέωση του Μαρτίνς. Το ίδιο γίνεται και με τον Ομάρ το θέμα του οποίου παραμένει ανοικτό και σίγουρα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το επόμενο διάστημα. Υπάρχει δρόμος ακόμη έως το φινάλε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ