ΠΑΟΚ : Σενάριο για τον Βαρκέν Αντίλσον

ΠΑΟΚ : Σενάριο για τον Βαρκέν Αντίλσον

O Βαρκέν Αντίλσον που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μινέιρο, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται από τον δικέφαλο του βορρά.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Μαουρίσιο στην Τέρεκ Γκρόζνι, Βαρκέν Αντίλσον, είναι ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο με την Μινέιρο μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όμως είναι «ανοικτός» στο να αποχωρήσει από το σύλλογο, για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Τον παίκτη πρότεινε ο ατζέντης του Μαουρίσιο, Πιέρ Φερναντέζ, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, από την κοινή τους θητεία στην ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι.

Ο Μαουρίσιο όταν ρωτήθηκε είπε τα καλύτερα για τον άλλοτε συμπαίκτη του, τονίζοντας πως εάν αποφασίσουν στον δικέφαλο να τον αποκτήσουν, θα κάνουν σε μεγάλο βαθμό πιο ισχυρή την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για την υπόθεση του Αντίλσον και σύμφωνα με όσα έλεγε μάλιστα ο ατζέντης του, μπορεί να έρθει στους Θεσσαλονικείς ως ελεύθερος. Εκτός από τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει η Χετάφε, η Βιγιαρεάλ και η Μάλαγα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ