Παναθηναϊκός : Δεν δίνει λεφτά για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Παναθηναϊκός : Δεν δίνει λεφτά για Μολέδο η Ιντερνασιονάλ

Χωρίς αποτέλεσμα το νέο ραντεβού Παναθηναϊκού - Βραζιλιάνων για τον 31χρονο αμυντικό.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει υπογράψει εδώ και λίγες ημέρες προσύμφωνο συνεργασίας με την Ιντερνασιονάλ, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο ύψους 450.000 ευρώ ετησίως. Ο Βραζιλιάνος έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του, δίνοντας βάση στην πρόταση της Ιντερνασιονάλ, η οποία καλύπτει τον ίδιο, όχι όμως και τον Παναθηναϊκό.

Ο δικηγόρος του Ροντρίγκο Μολέδο πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, νέα συνάντηση με τον Παναθηναϊκό και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, όμως ούτε από τη νέα επαφή κατέστη δυνατό να υπάρξει κάποια πρόοδος. Ο λόγος;

Οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον Μολέδο, αλλά προτιμούν να τον αποκτήσουν δίχως να καταβάλλουν κάποιο ποσό στον Παναθηναϊκό, γεγονός που βρίσκει αντίθετο το τριφύλλι, που αναζητά μίνιμουμ 500.000 ευρώ για να πει το «ναι» στην πρόταση της Ιντερνασιονάλ.

Η Ιντερνασιονάλ διατηρεί άκαμπτη την στάση της σχετικά με τον Μολέδο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, την ίδια ώρα που βρίσκεται σε ισχύ και η πρόταση του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κατά τι καλύτερη από εκείνη των Βραζιλιάνων (800.000 ευρώ σύν τους Κάτσε – Κωνσταντίδη ως αντάλλαγμα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ