Μιραλάς : Η «κάψα» του για Ολυμπιακό

Μιραλάς : Η «κάψα» του για Ολυμπιακό

Ο Κέβιν Μιραλάς επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να αρνηθεί όλες τις προτάσεις που είχε για χάρη των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς με τον Βέλγο επιθετικό να επιστρέφει στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά από πέντε χρόνια, όπου αγωνιζόταν στην Έβερτον.

Ο Μιραλάς ήθελε να αποχωρήσει από την Έβερτον, καθώς δεν έπαιζε ιδιαίτερα και η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει εκεί που αγαπήθηκε όσο πουθενά αλλού. Στον Ολυμπιακό.  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή στους συνεργάτες του να εξαντλήσουν κάθε οικονομικό περιθώριο για να φέρουν πίσω τον Βέλγο επιθετικό, όμως και πάλι τα χρήματα που ζητούσε η αγγλική ομάδα ήταν πολλά.

Για τον Μιραλάς υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες τόσο από την Ιταλία και τη Γερμανία, αλλά και από τη Τουρκία, κάτι που έκανε το έργο του Ολυμπιακού ακόμα δυσκολότερο. Τελικά, οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Έβερτον για τον 30χρονο διεθνή κυνηγό, μαζί με των ερυθρολεύκων, ήταν από τις Βόλφσμπουργκ, Σαμπντόρια και Γαλατασαράι.

Ο Βέλγος πίεζε την αγγλική ομάδα, όπως και ο Ολυμπιακός, ώστε να επιστρέψει στο λιμάνι, παρά το γεγονός πως οι προτάσεις που είχε στα χέρια του ήταν οικονομικά καλύτερες. Όμως η «κάψα» και η αγάπη που έχει ο Μιραλάς για τους Πειραιώτες τον ώθησαν να αρνηθεί όλες τις προσφορές και να πείσει την Έβερτον να αποδεχτεί τη πρόταση των ερυθρολεύκων, προκαλώντας ντελίριο στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ