Λιβάγια: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Λιβάγια: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα»

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην Ιταλία για τις προτάσεις που είχε από την Σπαλ, για την παρουσία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ αλλά και για τον κορωνοϊό.

Για τις διαπραγματεύσεις με την Σπαλ τον περασμένο Ιανουάριο, την παρουσία του στην Ελλάδα και το γεγονός πως είναι πολύ καλά στη χώρα μας μίλησε ο Μάρκο Λιβάγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tuttomercato.

Μιλώντας για την Σπαλ και τις προτάσεις της, ο Κροάτης ανέφερε:

«Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις η ΑΕΚ δεν ήθελε να με πουλήσει και προτίμησε να απορρίψει τις προτάσεις. Είμαι επαγγελματίας, έχω συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος εδώ. Η επιστροφή στην Ιταλία θα ήταν ωραία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Στην Ελλάδα είμαι πολύ καλά και οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα του πλανήτη και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Πέρασα καλά στην Ιταλία».

Για την κατάσταση στο Μπέργκαμο τόνισε: «Παρακολουθούσα τα νέα για το Μπέργκαμο κάθε μέρα από τότε που ξεκίνησε η κρίση του κορονοϊού. Είμαι λυπημένος για ό,τι συνέβη και για αυτό που υπέφεραν οι πόλεις και οι πολίτες εκεί. Είμαι δεμένος με το Μπέργκαμο γιατί ήταν το δεύτερο σημαντικό μου βήμα στην καριέρα μου. Μου άρεσε πολύ η πόλη και ελπίζω οι άνθρωποι στο Μπέργκαμο να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή. Έζησα εκεί δύο χρόνια»

Αναφορικά με την Αταλάντα είπε: «Παίζει ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Έχουν σημαντικούς παίκτες και καλό προπονητή. Δεν περίμενα να φτάσουν στα προημιτελικά του Champions League, αλλά η διοίκηση είχε σημαντικά πλάνα για την ομάδα από τότε που ήμουν εκεί. είναι καλοί άνθρωποι και εξαιρετικοί χαρακτήρες».

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον της φετινής σεζόν τόνισε: «Ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι να επιστρέψουν στην κανονική ζωή. Και η κρίση να μην επηρεάσει το μέλλον μας πολύ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ