Ολυμπιακός : «Φλερτάρει» με ρεκόρ καριέρας ο Μάριν

Ολυμπιακός : «Φλερτάρει» με ρεκόρ καριέρας ο Μάριν

Τα πέντε γκολ στη Superleague έφτασε ο Μάρκο Μάριν, περισσότερα από όσα έχει πετύχει συνολικά στο πρωτάθλημα οποιασδήποτε ομάδας αγωνίστηκε στο παρελθόν!

Ο Μάρκο Μάριν άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μόλις στο 9ο λεπτό πλασάροντας ιδανικά για το 1-0. Αυτό ήταν το πέμπτο τέρμα του Γερμανού στο πρωτάθλημα και το 6ο συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιο αναλυτικά, καθοριστική ήταν η συμβολή του στην (έβδομη σερί) νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΛ στο AEL FC Arena (3-0) την περασμένη αγωνιστική καθώς ο Γερμανός μεσοεπιθετικός των Ερυθρόλευκων με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ενώ είχε συμμετοχή τόσο στη φάση του δεύτερου, όσο και στη φάση του τρίτου τέρματος του Ολυμπιακού.

Σκόραρε στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (3-2), ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), είχε σκοράρει ενάντια στην Κέρκυρα (3-1), είχε δώσει ασίστ στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και άνοιξε και το σκορ απέναντι στην αήττητη φέτος εντός έδρας ΑΕΛ (3-0). Σήμερα (15/01) έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό κόντρα στην Λαμία (1-0) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έφτασε τα πέντε τέρματα στη Superleague.

Ο 28χρονος άσος διανύει την κορυφαία ίσως σεζόν της καριέρας του και φλερτάρει με το καλύτερο ρεκόρ του, καθώς ήδη από τα μισά της σεζόν έχει σημειώσει έξι τέρματα και έχει μοιράσει πέντε ασίστ (σε όλες τις διοργανώσεις)! Αρχής γενομένης από το σωτήριο γκολ του κόντρα στην Ριέκα στην Κροατία στο τέλος Οκτώβρη (1-0).

Ενώ όσον αφορά τη Superleague, έχει ήδη πετύχει περισσότερα τέρματα από όσα έχει πετύχει συνολικά στο πρωτάθλημα οποιασδήποτε ομάδας αγωνίστηκε στο παρελθόν! Στις τρεις σεζόν του στην Γκλάντμπαχ (2006-2009) και την Βέρντερ Βρέμης (2009-2012) ποτέ δεν έβαλε πάνω από τέσσερα τέρματα. Δεν τα κατάφερε ούτε στις 19 συμμετοχές του με την φανέλα της Τσέλσι (2012-2013), ούτε στις Σεβίλλη (2013-2014), Φιορεντίνα (2014-2015), Άντερλεχτ (2014-2015) και Τράμπζονσπορ (2015-2016).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ