Ποτέ ξανά με τον Πετράκη στον πάγκο!

Ποτέ ξανά με τον Πετράκη στον πάγκο!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει να πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα από την επέτειο του «ΟΧΙ», γεγονός πρωτοφανές με τον Πετράκη στον πάγκο του!

Ανήμερα του «ΟΧΙ» ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε νικήσει με 2-1 την Κέρκυρα. Από τότε; Εφτά αγώνες πρωταθλήματος, καμία νίκη! Έχουν ήδη περάσει 2,5 μήνες και ακολουθεί η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό το διάστημα της «ξηρασίας» η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει δύο ήττες και πέντε ισοπαλίες.

Αναλυτικά οι αγώνες του:
Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-3
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1
Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 0-0

Μέχρι τότε, στα προηγούμενα εννέα ματς, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, δύο ήττες. Για κάντε την πρόσθεση. Συνολικά εννέα ισοπαλίες σε 16 αγώνες! Εκ των οποίων εννέα, οι πέντε στην έδρα του. Και οι έξι με το ίδιο σκορ, 1-1 (οι άλλες τρεις 0-0). Κι όμως, όσο και αν όλα αυτά είναι προς αξιολόγηση, άλλο είναι το απίθανο.

Από πότε έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα να μείνει τόσο διάστημα χωρίς νίκη; Ο χρόνος θα πρέπει να γυρίσει πολύ πίσω. Για την ακρίβεια έξι χρόνια. Με λίγα λόγια, ο Γιάννης Πετράκης όχι απλώς δεν ήταν στον πάγκο (στον ΠΑΣ πήγε το 2014), αλλά μάλλον ούτε ως ιδέα δεν περνούσε τότε από το μυαλό του ότι θα αφήσει το νησί, την Κρήτη.

Τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μείνει χωρίς νίκη για έντεκα αγωνιστικές. Η σύμπτωση είναι ότι και τότε, όπως και τώρα, η τελευταία του νίκη είχε γίνει τον Οκτώβριο και αντίπαλος όπως και τώρα, ήταν η Κέρκυρα! Και μάλιστα, με το ίδιο σκορ, στο ίδιο γήπεδο, 2-1.

Τότε ο ΠΑΣ είχε μείνει χωρίς νίκη από τις 2 Οκτωβρίου 2011 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2012. Σχεδόν τέσσερις μήνες. Τουλάχιστον, σε αυτό να μην μοιάσει…

Οι έντεκα αγώνες του ΠΑΣ χωρίς νίκη πριν έξι χρόνια:
ΠΑΣ Γιάννινα – Παμνιώνιος 0-0
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 0-2
Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 2-2
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 0-0
Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-1
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ