Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα του Ρόκα ο Αϊτόρ (vid)

Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα του Ρόκα ο Αϊτόρ (vid)

Ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στα άκρα της επίθεσης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ και με την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα στην Ελλάδα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Ισπανό και τους Γιώργο Δώνη και Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού λοιπόν έχει ψηλά στη λίστα του για τη θέση του εξτρέμ τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, ο Ρόκα θεωρεί ότι ο Ισπανός είναι ο ιδανικός ακραίος επιθετικός για να καλύψει το κενό στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, για αυτό και αναμένεται να προχωρήσει σε προσπάθεια για να τον ντύσει στα «πράσινα».

Φέτος, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 21 παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι 13 γκολ και 8 ασίστ στην δεύτερη κατηγορία, βοηθώντας την Τβέντε να επιστρέψει στα σαλόνια της Eredevisie.

Επίσης ο Αϊτόρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που φημίζεται για την ταχύτητα του, ενώ παράλληλα πρόκειται για έναν παίκτη που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Έχει αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα τόσο των μπλαουγκράνα, όσο και στις Βιγιαρεάλ και Σεβίλλης πριν μετακομίσει στην Ολλανδία το καλοκαίρι του 2018.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόκα έχει ξεχωρίσει τον Αϊτόρ, ενώ ως εναλλακτικές επιλογές έχει τους Μπόρχα Βάγε και Γκιόργκι Παπουνασβίλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ