Θέλει να συνεχίσει στην Τουρκία ο Μεριά

Θέλει να συνεχίσει στην Τουρκία ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο τον Τυνήσιο αμυντικό να θέλει να παραμείνει στο τούρκικο πρωτάθλημα.

Ο Γιασίν Μεριά αγωνίζεται από τον περασμένο Γενάρη στην Κασίμπασα με μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει. Ο Τυνήσιος στόπερ έχει οψιόν αγοράς 5 εκατομμύρια ευρώ ενόψει της νέας σεζόν, όμως η τούρκικη ομάδα δεν πρόκειται να την καλύψει.

Βέβαια, η Κασίμπασα θέλει να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, αλλά όχι με αυτή τη ρήτρα, για αυτό και σκοπεύει να ρίξει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Μεριά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο τούρκικο πρωτάθλημα και την Κασίμπασα κατά κύριο λόγο. Για αυτό τον λόγο και απάντησε αρνητικά σε πρόταση που δέχτηκε από την Εσπεράνς, προκειμένου να γυρίσει στην Τυνησία.

Εξάλλου στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται με τον Μαρτίνς να μην τον θέλει στο ρόστερ και για αυτό προτιμάει να μείνει στην Κασίμπασα. Ο τούρκικος σύλλογος θα έχει επαφές με τον Ολυμπιακό τις επόμενες εβδομάδες και θέλει να αποκτήσει τον Μεριά με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ