«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Λαουτάρο και του είπε ότι τον θέλει στην Μπαρτσελόνα»

«Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Λαουτάρο και του είπε ότι τον θέλει στην Μπαρτσελόνα»

Σε μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο Αντριάν Ρούμπεν Φερνάντες, πρόεδρος των ακαδημιών της Ράσινγκ Κλουμπ, που θεωρείται από τους ανθρώπους που ανακάλυψαν τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Πώς να μην θέλει σαν τρελός να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Λαουτάρο Μαρτίνες! Όταν σε ζητάει ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι προσωπικά, όπως αποκάλυψε ότι συνέβη, ο Αντριάν Ρούμπεν Φερνάντες, πρόεδρος των ακαδημιών της Ράσινγκ Κλουμπ, που θεωρείται από τους ανθρώπους που ανακάλυψαν τον φορ της Ίντερ.

Όπως ανέφερε λοιπόν ο Φερνέντες, ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» τηλεφώνησε τον Λαουτάρο και του ζήτησε να γίνουν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

«Ο Μέσι τον κάλεσε και του είπε ότι τον θέλει σύντομα στο πλευρό του. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα συμβεί. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά και πιστεύω πως ο Λαουτάρο θα είναι εξαιρετικός αντικαταστάτης του Σουάρες. Είναι ο ιδανικός διάδοχος, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Αγουέρο και πιστεύω πως θα κάνει ανάλογη καριέρα. Θεωρώ πως στον αέρα και με το αριστερό πόδι είναι ακόμη καλύτερος του Κουν. Θα παίξει με τον καλύτερο στον κόσμο. Ο Μέσι έχε άλλα 3-4 χρόνια καλής μπάλας και θα βοηθήσει τον Λαουτάρο να γίνει ακόμη καλύτερος», ανέφερε συγκεκρμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ