Επίθεση Κούγια σε Λυσάνδρου: «Ποια είναι η πρόοδος εδώ και δύο μήνες;»

Επίθεση Κούγια σε Λυσάνδρου: «Ποια είναι η πρόοδος εδώ και δύο μήνες;»

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας κατηγόρησε τον πρόεδρο της Superleague ότι δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο που ανέλαβε.

Όλο λάδι, λάδι και από τηγανίτα, τίποτα… Κάπως έτσι περιγράφεται το έργο του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Superleague την περίοδο του κορωνοϊού. Ο επικεφαλής του Συνεταιρισμού εμφανίζεται δραστήριος από την ώρα που άρχισε η κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο αναλώνεται στις εντυπώσεις και δεν έχει ουσία.

Από τον Μάρτιο, όταν και αναβλήθηκε η έναρξη των Play Off και των Play Out, οι ομάδες συζητάνε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έναν συμβιβασμό με τον ΠΣΑΠ για μειώσεις στις αποδοχές των παικτών, για αίτημα για ποσοστό από το στοίχημα… Συζητάνε, συζητάνε, ατέρμονα και χωρίς αποτέλεσμα.

Ασφαλώς, καίρια ευθύνη στην αναποτελεσματικότητα φέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου και ως πρόεδρος, οφείλει να το παραδεχτεί. Βέβαια, εκείνος έχει άλλες προτεραιότητες.

Ωστόσο, στη σημερινή (18/5) τηλεδιάσκεψη, ο Κούγιας εξέθεσε απόλυτα τον Λυσάνδρου με την τοποθέτηση του:

«Συζητάμε χωρίς να λύνουμε ένα θέμα. Εδώ και δυο μήνες που κάναμε την τηλεδιάσκεψη της διακοπής. Μπορείτε να μου πείτε γιατί συζητάμε; Ποιά είναι η πρόοδος; Ο κ.Λυσάνδρου Παραγοντίζει ως προεδρος της Λίγκας.  Δεν έχουμε κανένα κύρος ως Superleague.

Αφήνουμε τους παράγοντες της ΕΠΟ να αλωνίζουν. Αδειάσαμε τα γήπεδα, μας δέρνουν οι oργανωμένοι οπαδοί μας. Χαιρέτισα την παρουσία Αλαφούζου, Μαρινάκη, του Μελισσανίδη (που άκουγε αλλά δεν παρενέβη), του Κωστούλα… Τι είμαστε εδώ, ακαδημία στελεχών; Να τοποθετούνται οι ιδιοκτήτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ