ΠΑΟΚ : Το πιο παραγωγικό του δίδυμο

ΠΑΟΚ : Το πιο παραγωγικό του δίδυμο

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Δημήτρης Πέλκας είναι το καλύτερο παραγωγικό δίδυμο στον ΠΑΟΚ έχοντας πετύχει 12 από τα 29 συνολικά γκολ της ομάδας τους.

Το πιο παραγωγικό ζευγάρι στον επιθετικό τομέα διαθέτει ο ΠΑΟΚ με τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Δημήτρη Πέλκα όχι μόνο να φορτώνουν με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα αλλά να δημιουργούν κιόλας. Οι δύο τους έχουν σημειώσει 12 από τα 29 γκολ του Δικεφάλου με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να έχει μοιράσει και 4 ασίστ στα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος επιθετικός σε 13 συμμετοχές κατάφερε να σημειώσει τέσσερα γκολ και να δώσει τέσσερις ασίστ, σε συνολικά 912 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Ο Πέλκας χρειάζεται 114΄ είτε για να σκοράρει είτε για να δώσει ασίστ. Ο διεθνής μέσο επιθετικός φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να είναι στη δεύτερη θέση έχοντας πετύχει οχτώ γκολ στα 14 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια που σε 11 συμμετοχές έχει πετύχει ένα γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ, δηλαδή είτε σκοράρει είτε μοιράζει ασίστ κάθε 184 αγωνιστικά λεπτά. Ακολουθούν οι Τζάλμα Κάμπος, Λέο Μάτος, Μαουρίσιο, Ευθύμης Κουλούρης και Ρόμπερτ Μακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ