ΑΕΛ: Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις

ΑΕΛ: Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις

Την Τρίτη (19/5) ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις στην ΑΕΛ, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της διεξαγωγής των πλέι άουτ.

Αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετρούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Οι παίκτες σιγά σιγά ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Στην ΑΕΛ από αύριο (19/5) αναμένεται να ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις, αφού μέχρι σήμερα οι παίκτες έκαναν είτε ατομικά προγράμματα, είτε προπονήσεις σε γκρουπ.

Από τις 6/5 οι Βυσσινί έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ από αύριο, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες εξετάσεις και τα τεστ για κορωνοϊό, θα αρχίσουν και οι ομαδικές προπονήσεις. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες του και να σχεδιάσει το πλάνο του ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας και των πλέι άουτ.

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ και θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ, χωρίς όμως να κινδυνεύει άμεσα, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 30 βαθμούς και ο 13ος Παναιτωλικός έχει 17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ