Παραμένει στο κόλπο για τον Ομάρ η Γαλατά

Παραμένει στο κόλπο για τον Ομάρ η Γαλατά

Οπως αναφέρουν στο Μεξικό, ο Νορβηγός μπακ μαζί με τους Μότζο και Ναουέλ Μολίνα είναι οι τρεις παίκτες που εξετάζει η Γαλατά για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχουν σταματήσει οι Τούρκοι να γράφουν για την Γαλατάσαραϊ και τον Ομάρ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η «Τσιμπόμ» έχει παρατήσει την υπόθεση του Νορβηγού μπακ του Ολυμπιακού.

Οπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, η Γαλατάσαραϊ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του αμυντικού της Πούμας, Αλαν Μότζο και το όνομα του 23χρονου βρίσκεται στην ίδια λίστα με αυτά των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ναουέλ Μολίνα της Μπόκα.

Αυτοί οι τρεις είναι οι επικρατέστεροι για να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο δεξί άκρο της τούρκικης ομάδας και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται γίνουν οι σχετικές κινήσεις από την πλευρά της Γαλατάσαραϊ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Μεξικανοί εμφανίζουν τον συμπατριώτη του ως τον πρώτο στόχο της τούρκικης ομάδας και τους άλλους δύο ως τις περιπτώσεις που θα εξετάσει, αν δεν αποκτήσει τον Μόντζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ