Footmercato : «Πρόταση για Νασρί ο Ολυμπιακός» (vid)

Footmercato : «Πρόταση για Νασρί ο Ολυμπιακός» (vid)

Πρόταση στην Αντάλιασπορ για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το Footmercatο. Δύο ακόμα κρούσεις για τον Γάλλο εξτρέμ έχει δεχθεί ο τουρκικός σύλλογος, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αρκετά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Αντάλιασπορ, η οποία παρουσιάζει αδυναμία στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών της, με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να έχουν ήδη αποχωρήσει (ο Μενέζ πήγε στην Κλαμπ Αμέρικα, o Σάντρο έχει συμφωνήσει με την Μπενεβέντο).

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ Σαμίρ Νασρί, ο οποίος σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του την επιθυμία του να του βρει νέα ομάδα, ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το Footmercato, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον τουρκικό σύλλογο για τον άλλοτε άσο της Άρσεναλ, ενώ το Tutto Mercato Web αποκάλυψε νωρίτερα μέσα στη μέρα πώς και η Τίγκρες έχει υποβάλλει συγκεκριμένη πρόταση, προσφέροντας μάλιστα συμβόλαιο για ενάμισι χρόνο στον ποδοσφαιριστή.

Γεννημένος στη Γαλλία στις 26 Ιουνίου του 1987, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Pennes Mirabeau (1995-1997), με την Μαρσέιγ να τον ανακαλύπτει το 1997 και να τον κάνει δικό της. Ο Νασρί έφθασε μέχρι την πρώτη ομάδα, στην οποία παρέμεινε για μια τετραετία (2004-2008), παίρνοντας ακολούθως μια σπουδαία μετεγγραφή στην Άρσεναλ.

Στους «κανονιέρηδες» κάθισε τρία χρόνια, με την Σίτι να πληρώνει 27.500.000 ευρώ το 2011 και να τον παίρνει στο Μάντσεστερ. Με τη γαλάζια φανέλα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Community Shield και ένα League Cup, τη σεζόν 2016/17 αγωνίστηκε δανεικός στη Σεβίλλη και το περασμένο καλοκαίρι πωλήθηκε έναντι 3.500.000 ευρώ στην Αντάλιασπορ.

Στα 30 του χρόνια, ο μέχρι το 2013 διεθνής με την εθνική Γαλλίας μεσοεπιθετικός, έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε οκτώ ματς πρωταθλήματος με την Αντάλιασπορ, έχοντας στο ενεργητικό του δύο γκολ (ένα κόντρα στην Ματάλιασπορ στο ντεμπούτο του και ένα κόντρα στην Οσμανσλιπόρ) και μια ασίστ (ενάντια στην Σίβασπορ).

Ο Σαμίρ Νασρί έχει αντιμετωπίσει πάντως (και) φέτος ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, έχοντας χάσει συνολικά δέκα παιχνίδια της ομάδας του. Έλειψε μάλιστα από τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, τα οποία «έκλεισαν» τον πρώτο γύρο και βρήκαν την Αντάλιασπορ στην 15η θέση, μια πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Νασρί εν δράσει την περσινή σεζόν 

https://www.youtube.com/watch?v=Umq2P2K2OZk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ