Παναθηναϊκός: Θα κινηθεί για δύο δεξιά μπακ

Παναθηναϊκός: Θα κινηθεί για δύο δεξιά μπακ

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο Παναθηναϊκός χάνει Αποστολάκη ,Βαγιαννίδη και Γιόχανσον και... ξεμένει από δεξιά μπακ.

Πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Αποστολάκης συμφώνησε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Σήμερα ο Γιώργος Βαγιαννίδης ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως δε θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το προσεχές διάστημα ο Ματίας Γιόχανσον αναμένεται να ανοίξει κι αυτός την πόρτα της εξόδου.

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός χάνει τρία δεξιά μπακ. Και καλείται πλέον να αναπληρώσει τουλάχιστον τους δύο απ’ αυτούς. Γι’ αυτό και ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται να κινηθεί άμεσα για να βρει ένα βασικό μπακ. Ήδη υπάρχουν ονόματα στη λίστα του, αφού ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είχε σκοπό να κινηθεί για τον αντί – Γιόχανσον, αλλά τώρα είναι αναγκασμένος να τη διευρύνει, μιας και η ομάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον δύο παίκτες για να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ρόκα αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη και θα έχει ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να μάθει το διαθέσιμο μπάτζετ, ενώ θα τα πει και με τον Γιώργο Δώνη.

Άλλωστε, προπονητής και τεχνικός διευθυντής πρέπει να τα πουν από κοντά όχι μόνο για τον σχεδιασμό, αλλά για να ξεκαθαρίσει αν αυτόν θα τον κάνουν… μαζί ή αν Παναθηναϊκός και Δώνης θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ