Διεθνής αναγνώριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού (pic)

Διεθνής αναγνώριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού (pic)

Οι Λουίτζι Τσέναμο (K19), Δημήτρης Καλογεράκος (Κ15, Κ16), Nίκος Κατσικώστας (Κ13, Κ17) και Κώστας Καρατασάκης (Κ10, Κ11, Κ12, Κ14), έλαβαν μέρος σε διαδικτυακή συνάντηση μαζί με τους ομολόγους τους από Τότεναμ, Σπόρτινγκ και Φέγενορντ.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην Ακαδημία του, αλλά και στις πάρα πολλές Σχολές που έχει σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας δουλεύουν καθημερινά πολλές ώρες, προκειμένου τα μικρά παιδιά να μάθουν σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου, έχοντας ως στόχο την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, το επίπεδο στην Ακαδημία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είναι τόσο υψηλό, που είναι εφάμιλλο των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο επικεφαλής προπόνησης τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο (Κ19), μαζί με τους Δημήτρη Καλογεράκο (Κ15, Κ16), Nίκο Κατσικώστα (Κ13, Κ17) και Κώστα Καρατασάκη (Κ10, Κ11, Κ12, Κ14), έλαβαν μέρος σε διαδικτυακή συνάντηση μαζί με τους ομολόγους τους από Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Φέγενορντ, με θέμα τις προπονητικές μεθόδους για τερματοφύλακες στα τμήματα υποδομής.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες, παρουσίασε ασκησιολόγιο για συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού της θέσης του τερματοφύλακα ανά ηλικία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ