«Η Βίλεμ θέλει να ρίξει την τιμή του Βρουσάι»

«Η Βίλεμ θέλει να ρίξει την τιμή του Βρουσάι»

Οι Ολλανδοί γράφουν ότι η Βίλεμ θέλει να αποκτήσει τον Βρουσάι από τον Ολυμπιακό, αλλά θα προσπαθήσει να ρίξουν τα χρήματα, που προβλέπει η οψιόν αγοράς που είχε μπει στη συμφωνία των δύο ομάδων το 2019.

Το πρωτάθλημα της Ολλανδίας διεκόπη οριστικά λόγω του κορωνοϊού, με τις ομάδες της χώρας να θέτουν πλέον επί τάπητος τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μία από τις ομάδες που έχει ελληνικό ενδιαφέρον είναι η Βίλεμ, λόγω του Μάριου Βρουσάι. Ο Ολλανδικός σύλλογος είχε αποκτήσει ως δανεικό τον νεαρό επιθετικό από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019 για ενάμιση χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων είχε μπει και οψιόν αγοράς.

Ο Βρουσάι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και κατάφερε να ξεχωρίσει, με τους ανθρώπους της Βίλεμ να επιθυμούν την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ολλανδία, η Βίλεμ ναι μεν θέλει να τον αγοράσει από τους Πειραιώτες, αλλά θα προσπαθήσει να ρίξει την οψιόν αγοράς, που είχε μπει στη συμφωνία των δύο ομάδων το 2019.

Ο Βρουσάι πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα, είχε πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ σε 1.500 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Βίλεμ έχει 41 συμμετοχές με 6 γκολ και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ