Παναθηναϊκός : Ο… αδικαιολόγητος Λουτσιάνο

Παναθηναϊκός : Ο… αδικαιολόγητος Λουτσιάνο

Άφαντος ο Βραζιλιάνος, που έπρεπε να είχε έρθει από το Σάββατο στην Ελλάδα. Προβληματισμός για τη στάση του στον Παναθηναϊκό, που ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει την Πέμπτη.

Ήταν και αυτός μία από τις πιο ελπιδοφόρες μεταγραφές του καλοκαιριού. Όπως ήταν και ο Τσάβες και ο Καμπέσας. Όμως οι… λάτιν δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγουν και δεν επιστρέφουν ποτέ (θυμηθείτε πέρσι τι συνέβη και με τον Ιμπάρμπο). Στο δρόμο που χάραξαν οι Τσάβες και Καμπέσας, λοιπόν, βαδίζει και ο Λουτσιάνο Νέβες.

Ο Βραζιλιάνος έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα από την άδεια των Χριστουγέννων την περασμένη εβδομάδα. Πήρε έξτρα άδεια από τον Παναθηναϊκό για να γυρίσει το Σάββατο (06/07), αφού έτσι κι αλλιώς παραμένει τραυματίας, λόγω της ρήξης χιαστού και δεν μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο δεν γύρισε ούτε το Σάββατο και πλέον είναι αδικαιολογήτως απών από τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ο Λουτσιάνο, φυσικά, είναι διαφορετική περίπτωση από τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αγωνιστεί, αφού βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας. Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί τη στάση του. Όφειλε να βρίσκεται πίσω, να είναι στις υποχρεώσεις της ομάδας και να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δώσει το ιατρικό τιμ.

Ωστόσο, εκμεταλλευόμενος και αυτός προφανώς τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και με πρόφαση τα προβλήματα, ήταν… εξαφανισμένος και αδικαιολογήτως απών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Από την τιμωρία του, μέχρι και τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ