Σενάρια για Ολυμπιακό και Μουφί (vid)

Σενάρια για Ολυμπιακό και Μουφί (vid)

Στο Μαρόκο αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 24χρονου δεξιού μπακ της Τοντέλα, Φαχντ Μουφί.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού πλησιάζει και όπως είναι λογικό κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα μεταγραφικά σενάρια αυξάνονται. Σήμερα, στο εξωτερικό γράφτηκε το όνομά του Φαχντ Μουφί για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον 24χρονο Μαροκινό δεξιό μπακ της Τοντέλα, ο οποίος όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του σε δημοσιεύματά τους, φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει στον Ολυμπιακό είναι η παραμονή του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ στο δεξί άκρο αγωνίζεται επίσης ο Μπρούνο Γκασπάρ. Ο Πορτογάλος μπακ είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ, αλλά το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της αγωνιστική σεζόν.

Οσον αφορά στον Μουφί, ο 24χρονος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο αριστερό. Τη φετινή σεζόν, πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, είχε 23 συμμετοχές και 1 ασίστ με τη φανέλα της Τοντέλα, ενώ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου μένει ελεύθερος από την πορτογαλική ομάδα.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ