Τρελό σενάριο για Μπαλοτέλι και «ελληνική ομάδα»!

Τρελό σενάριο για Μπαλοτέλι και «ελληνική ομάδα»!

Το γαλλικό «RMC» αποκαλύπτει «ελληνικό ενδιαφέρον» για τον Σούπερ Μάριο, που είναι φευγάτος από τη Νις. Πώς μπορεί να «εμπλέκονται» στην υπόθεση Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ!

Ξαφνικά το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε στην καθημερινή μεταγραφική συζήτηση ολόκληρης της Ευρώπης. Αρχικά αφορμή στάθηκε η απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό και η εν εξελίξει προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει τον αρχηγό της Ντιναμό Κιέβου, Γεβγέν Χατσερίντι. Τώρα, ήρθε ακόμη ένα νέο σενάριο -από το γαλλικό RMC- να προκαλέσει αίσθηση και να προσφέρει τροφή για συζητήσεις. Σενάριο που τροφοδότησε ήδη με σχετικές αναφορές τον γαλλικό Τύπο και τα social media Γάλλων δημοσιογράφων, που αναφέρουν ότι «ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί μεταγραφικό στόχο ελληνικής ομάδας»!

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Μπορεί. Αλλά από την άλλη, με την κόντρα μεταξύ των «μεγάλων» του ποδοσφαίρου μας να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και με το πρωτάθλημα να παίζεται πόντο-πόντο κάθε αγωνιστική, ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να καταβάλλεται προσπάθεια από τους ενδιαφερόμενους! Εξάλλου, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού. Με την ΑΕΚ να μην μπαίνει (λογικά) στη συγκεκριμένη εξίσωση, λόγω της οικονομικής πολιτικής που έχει χαράξει η διοίκησή της και η οποία δεν υπαγορεύει τέτοιου τύπου «ανοίγματα».

Το συμβόλαιο του Μπαλοτέλι με την ομάδα της Νίκαιας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η διοίκηση του συλλόγου εμφανίζεται διατεθειμένη να συζητήσει μαζί του για πολυετή επέκταση, αλλά με δραστική μείωση των αποδοχών του. Αυτή την κατάσταση αβεβαιότητας, λοιπόν, προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί όλο αυτό το διαβόητος ο δαιμόνιος ατζέντης του διεθνούς Ιταλού σέντερ φορ, Μίνο Ραϊόλα. Ο τελευταίος μίλησε με ιταλικούς και αγγλικούς συλλόγους, μίλησε με την Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε και κατά τους Γάλλους, μίλησε και με τους «Ελληνες».

Ο Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ; Είπαμε, δύσκολο, σχεδόν ουτοπικό, αλλά όχι απίθανο. Στην περίπτωση του «Σούπερ Μάριο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η νυν ομάδα του, Νις, δεν αποτελεί κάποιο μεγαθήριο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αλλά μία αξιοπρεπή γαλλική ομάδα, την οποία ο ίδιος ανεβάζει επίπεδο με την παρουσία του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και φέτος, που είχε κάποιους τραυματισμούς στη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν, o 27χρονος επιθετικός έχει έως τώρα 16 γκολ σε 21 παιχνίδια με τη Νις σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ σήμερα αναμένεται να έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την επίδοσή του, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα Λιγκ Καπ κόντρα στη Μονακό, μετά από αποχή 3 εβδομάδων, λόγω τραυματισμού.

  • Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι γαλλική σελίδα στο Twitter κάνει λόγο για «πρόταση του Ολυμπιακού στον παίκτη».

https://twitter.com/Ontime_transfer/status/949828904373686272

ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΣ

https://www.youtube.com/watch?v=dYwh_8Vh6FQ&t=2s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ