Παράσχος : «Καμπανάκι η ήττα, ψάχνουμε δύο ακόμα παίκτες»

Παράσχος : «Καμπανάκι η ήττα, ψάχνουμε δύο ακόμα παίκτες»

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αδυναμία του Απόλλωνα να παράγει ποδόσφαιρο, αναφέροντας πως περιμένει δυο προσθήκες στην επίθεση, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Η εικόνα του Απόλλωνα στο ματς με τον Ατρόμητο σίγουρα γέμισε σκέψεις τον Γιώργο Παράσχο που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, λέγοντας πως ποντάρει σε σκληρή δουλειά και ενίσχυση στην επιθετική γραμμή για να εξελιχθεί καλύτερα η χρονιά στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Αρχίσαμε άσχημα τη χρονιά. Μετά το αποτέλεσμα που πήραμε με την ΑΕΚ, δεν περίμενα αυτή την εμφάνιση απέναντι σε ακόμα καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα όταν στο πρώτο δεκάλεπτο δέχεσαι δύο γκολ απέναντι σε τόσο οργανωμένο αντίπαλο, είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψεις.

Δυστυχώς δείξαμε όλες τις αδυναμίες μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από καμιά γραμμή μας. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Δεν μπορέσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας και για ακόμα μια φορά φάνηκε ότι είμαστε πάρα πολύ δύσκολοι στο γκολ. Ο χρόνος μας πιέζει πάρα πολύ. Εάν καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε προσθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό άμεσα την ομάδα, θα είναι πολύ ευτυχές γεγονός για εμένα.

Από εκεί και πέρα πρέπει έστω και με αυτούς τους παίκτες να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να παρουσιάσουμε βελτίωση στον οργανωτικό τομέα. Το να παίζεις μαζική άμυνα όπως έγινε στον αγώνα με την ΑΕΚ και να καταστρέφεις είναι πιο εύκολο. Πρέπει να οργανωθούμε να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση και να πάρουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε για να σωθούμε. Θέλει όμως πάρα πολύ δουλειά και προσθήκες. Ελπίζω στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να έχουμε αυτές τις προσθήκες που θέλουμε και να διορθώσουμε μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουμε την επιθετική μας δυστοκία.

Πιστεύω ότι δεν θα ξαναϋπάρξει άλλο παιχνίδι που να έχει αυτή την εξέλιξη. Αυτή η ήττα είναι σίγουρα καμπανάκι. Τα παιδιά θα αφυπνιστούν. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι πάρα πολύ δύσκολες. Με το ζόρι ξεχωρίσαμε 3-4 παιδιά. Όσον αφορά τις μεταγραφές που έγιναν ήταν από την ελληνική αγορά με τους δύο παίκτες που ήρθαν να είναι από τον Πλατανιά όπου και τους γνώριζα πάρα πολύ καλά. Μακάρι να καταφέρουμε να πετύχουμε όσον αφορά τον επιθετικό που φέραμε. Ψάχνουμε ακόμα δύο παίκτες προκειμένου να εμφανίσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ