Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτο στο μπλοκάκι του Ρόκα

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτο στο μπλοκάκι του Ρόκα

Ο Ισπανός δεξιός μπακ της Αλμπαθέτε, Αλμπέρτο Μπενίτο, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζει ο Τσάβι Ρόκα από τη χώρα του.

Στην αναζήτηση δύο δεξιών μπακ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την αρνητική τροπή που πήραν τα θέματα των Αποστολάκη και Βαγιαννίδη και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιόχανσον. Με τον Τσάβι Ρόκα, που έρχεται σήμερα στην Αθήνα, να… σκανάρει την αγορά και ένα από τα ονόματα που έχει τσεκάρει να είναι αυτό του Αλμπέρτο Μπενίτο, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ της Αλμπαθέτε μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και παρότι το κασέ του είναι αρκετά «αλμυρό» (240.000 ευρώ) αρέσει πολύ.

Διακρίνεται για την ταχύτητα και τα ανεβάσματά του, ενώ βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Φέτος μέχρι την επ’ αόριστον διακοπή στην Segunda Division είχε 28 συμμετοχές, όλες σαν βασικός και χωρίς να αντικατασταθεί.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, με τον Παναθηναϊκό πάντως να μην… παίζει μόνος του, αφού η καλή σεζόν του Μπενίτο τον βάζει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Επιθυμία του ίδιου είναι να βρει ένα συμβόλαιο στη La Liga για να παίξει εκεί, με τον Ρόκα να είναι έτοιμος από την πλευρά του να μιλήσει μαζί του για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ