«Πόρτα» Βέρνμπλουμ σε ΠΑΟΚ

«Πόρτα» Βέρνμπλουμ σε ΠΑΟΚ

Ο Σουηδός δεν είναι διατεθειμένος να «σπάσει» εύκολα το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ και ζητάει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο.

Η απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ το 2018 έγινε σήριαλ και όπως φαίνεται σήριαλ θα γίνει και η αποχώρηση του Σουηδού μέσου. Πριν από δύο χρόνια, μετά από αρκετές ώρες συζητήσεων, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τριετές συμβόλαιο, αλλά ο διεθνής χαφ δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες της διοίκησης, αλλα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στη Λιβαδειά τον Δεκέμβριο του 2018 τον έβγαλε νοκ – άουτ μέχρι και σήμερα και στέρησε ένα σημαντικό γρανάζι από την «ασπρόμαυρη» μηχανή. Μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να απαλλαγούν από τον Σκανδιναβό χαφ, ο οποίος όμως έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει ήδη κρούση στην πλευρά του έμπειρου μεσοεπιθετικού για να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2021. Η στάση του παίκτη, όμως, είναι αρνητική και μάλιστα ο Σουηδός φέρεται να απαιτεί πάνω από 60% του συμβολαίου, για να πει «αντίο» στον ΠΑΟΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θέλει πάνω από 1 εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από την ομάδα πριν το 2021. Οι Θεσσαλονικείς από τη μεριά τους θέλουν πάση θυσία να απαλλαγούν από τον Βέρνμπλουμ, αφού έχουν ως στόο τον εξορθολογισμό του μπάτζετ τους, βάσει και των απαιτήσεων του Financial Fair Play.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ