Κοβάσεβιτς: «Ο καρδιολόγος του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Κοβάσεβιτς: «Ο καρδιολόγος του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπιζε όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο καρδιολόγος των ερυθρολεύκων του είχε σώσει τη ζωή.

O Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε όταν ακόμη αγωνιζόταν στους ερυθρόλευκους.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού λοιπόν τόνισε στις δηλώσεις του πως ο γιατρός της ομάδας τότε του έσωσε τη ζωή, όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά το 2009.

Παράλληλα, ο Κοβάσεβιτς μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση που έχουν, ενώ στάθηκε και στην δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί πριν λίγους μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ. Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», ανέφερε ο Κοβάσεβιτς.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

Για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ