Πανιώνιος: Ανακοινώνεται ο Οφκίρ, «χάλασε» του Νόβακ

Πανιώνιος: Ανακοινώνεται ο Οφκίρ, «χάλασε» του Νόβακ

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μοχάμεντ Οφκίρ, ενώ αντίθετα χάλασε οριστικά η υπόθεση του Κρίστιαν Νόβακ.

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή θα ανακοινώσει ίσως και σήμερα ο Πανιώνιος, καθώς ο Μοχάμεντ Οφκίρ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε κι αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, διότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους κυανέρυθρους εδώ και κάποιες μέρες.

Ο Νορβηγός εξτρέμ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Βελγικό πρωτάθλημα με τη Λόκερεν, θα παραχωρηθεί ως δανεικός στους Νεοσμυρνιώτες και θα έχει λογικά και οψιόν αγοράς ενόψει του καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Οφκίρ προέρχεται από χειρουργική επέμβαση και στον Πανιώνιο ήθελαν να εξετάσουν την ετοιμότητα του για αυτό έκανε πρώτα ενδελεχείς εξετάσεις, στις οποίες όμως αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Η ΠΑΕ λογικά θα ανακοινώσει σήμερα τη μεταγραφή στην οποία θα αναγράφει και τη διάρκεια, αλλά και αν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Όσον αφορά τον άλλο παίκτη που ασχολούνταν ο Πανιώνιος αυτές τις μέρες, Κρίστιαν Νόβακ, πάλι οι κυανέρυθροι θέλησαν να περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις από τους γιατρούς του Πανιωνίου για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο θέμα. Τελικά ο Νόβακ είχε ιατρικά προβλήματα και αποφασίστηκε παρά την προφορική συμφωνία να κοπεί από τον Ιστορικό, ο οποίος δεν ήθελε να ρισκάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ