Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 5.000.010 ευρώ

Εγκρίθηκε νέα ΑΜΚ στον Παναθηναϊκό ύψους 5.000.010 ευρώ

Εγκρίθηκε την Παρασκευή η προκήρυξη νέας Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το ποσό των 5.000.010 ευρώ.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου αποφασίστηκε νέα ΑΜΚ έως του ποσού των 5 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες της εταιρίας τους επόμενους μήνες.

Η απόφαση για ΑΜΚ ήταν γνωστή εδώ και μερικές εβδομάδες όμως στη Συνέλευση έγινε επίσημη, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο,να είναι αυτός που θα χρηματοδοτήσει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως συνέβη και με τις αμέσως προηγούμενες. Αξίζει να σημειωθεί πως σκοπός της δεν είναι άλλος από τις ανάγκες λειτουργίας της πράσινης ΠΑΕ τους επόμενους μήνες, ενώ ο ακριβής αριθμός των χρημάτων θα είναι 5.000.010 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η διάρκειά της ΑΜΚ θα είναι τετράμηνη και θα γίνει με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας και με συμψηφισμό χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

Αυτό ακριβώς αναφέρεται επ ακριβώς και στην αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ