Υπέγραψε ο Αζεβέδο, σήμερα η επίσημη ανακοίνωση!

Υπέγραψε ο Αζεβέδο, σήμερα η επίσημη ανακοίνωση!

Ξεκινάει άμεσα εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων με τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο. Τελείωσαν και τα τυπικά, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από το απόγευμα της Δευτέρας ο Μάρσιο Αζεβέδο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, που αποκτήθηκε για έξι μήνες από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, πέρασε με επιτυχία όλες τις ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί κει επίσημη απόκτησή του από τους Θεσσαλονικείς.

Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, ότι ο ατζέντης του παίκτη έχει ήδη αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας και «έπεσαν» και οι σχετικές υπογραφές.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει ήδη ξεκινήσει να μαθαίνει τη νέα του πόλη, ενώ παράλληλα από σήμερα θα μπει σε εντατικό πρόγραμμα επανόδου στη δράση. Εξάλλου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος χρειάζεται (τουλάχιστον) δύο εβδομάδες έως ότου καταφέρει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Κυρίως, επειδή το πρωτάθλημα στην Ουκρανία είχε σταματήσει από τις 10 Δεκεμβρίου και ο ίδιος είχε να κάνει προπόνηση σχεδόν 20 ημέρες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ