Παναθηναϊκός : Τελεσίγραφο Τελάντερ για 104.000 ευρώ

Παναθηναϊκός : Τελεσίγραφο Τελάντερ για 104.000 ευρώ

Ο Ράσμους Τελάντερ ζητά την άμεση καταβολή 104.000 ευρώ αλλιώς θα ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης του εναντίον του Παναθηναϊκού. Ενοχλημένος ο Δανός καθώς έμαθε ότι ο Χουλτ πήρε 75.000 ευρώ. Διήμερο εκδίκασης προσφυγών Τετάρτη και Πέμπτη, με τις υποθέσεις Βέμερ, Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ και Ταυλαρίδη.

Ο Ράσμους Τελάντερ είχε ζητήσει τρεις φορές την αναβολή εκδίκασης της προσφυγής του εναντίον του Παναθηναϊκού, σε μια κίνηση καλής θέλησης του Δανού απέναντι στους πράσινους. Φαίνεται όμως δεν πρόκειται να υπάρξει τέταρτη φορά καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην παίκτης του τριφυλλιού, ζητά άμεσα 104.000 ευρώ.

Αυτά είναι τα χρήματα που πρέπει να πάρει τώρα ο Τελάντερ (αντιστοιχούν σε δύο ληξιπρόθεσμες δόσεις και σε ποσό περίπου 10.000 από το υπόλοιπο της δόσης του Οκτώβρη) και μάλιστα ο Δανός στόπερ εμφανίζεται ενοχλημένος από τα όσα έμαθε για την υπόθεση του Νίκλας Χουλτ. Ο τελευταίος πήρε 75.000 ευρώ, ο Τελάντερ έμαθε τα νέα και θεωρεί πως τώρα είναι η σειρά του για να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως αυτή τη φορά ο Τελάντερ δεν σκοπεύει να κάνει πίσω αν δεν πάρει τις 104.000 ευρώ και θα ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης του την Πέμπτη, με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για το τριφύλλι.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως το διήμερο Τετάρτη – Πέμπτη θα εκδικαστούν επίσης οι προσφυγές Βέμερ, Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ και Ταυλαρίδη. Ο τελευταίος είχε αποσύρει αρχικά την καταγγελία του αλλά πήρε ελάχιστα χρήματα από αυτά που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο πρώην κεντρικός αμυντικός των πράσινων να κινήσει νέες διαδικασίες κατά του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ