Μονεμβασιώτης: «Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για τον Άρη»

Μονεμβασιώτης: «Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για τον Άρη»

Διάψευση από τον Μονεμβασιώτη για όσα ακούγονταν σχετικά με τον Άρη.

Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για να μπει στον Άρη, ενώ ανέφερε ότι η ΕΠΟ καλείται να δώσει λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα, όποιος ασχολείται με αυτό βάζει από την τσέπη του. Σήμερα οι ομάδες μπορούν να έχουν έσοδα από εισιτήρια που δεν υπάρχουν πλέον, από τηλεοπτικά που δεν υπάρχουν πλέον ούτε αυτά.

Μέχρι τις 25 Μαΐου είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ατομικές προπονήσεις, μόνο εξαίρεση έχει η Σούπερ Λιγκ. Απαγορεύεται να κάνουν ομαδικές προπονήσεις γιατί οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοί μας είναι σε αναστολή.

Ο ποδοσφαιριστής θα πει πως θα παίξει δύο μήνες παραπάνω και θα θέλει να πληρωθεί και όχι να του γίνει μείωση στο συμβόλαιο.

Λύση είναι να βγει η ΕΠΟ και να λύσει το πρόβλημα, ποιο σωματείο της επαρχίας μπορεί να δώσει ολόκληρο το συμβόλαιο;

Οι ομάδες πρέπει να βρουν χρήματα να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές, τα πρωτόκολλα. Που θα τα βρουν αυτά τα χρήματα αφού δεν έχουν έσοδα; Αν η κυβέρνηση νομοθετήσει σωστά για το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα».

Για το παλιό ενδιαφέρον του για τον Αρη: «Δεν έχω ενδιαφερθεί ποτέ για τον Αρη, ο Αρης έχει διοίκηση και έναν πρόεδρο που παλεύει για την ομάδα όλο και περισσότερο. Ο Αρης και όλες οι ομάδες πληρώνει πως η Πολιτεία δεν μπορεί να νομοθετήσει για το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ