«Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ο Μπάσα»

«Ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό ο Μπάσα»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αλβανός μέσος της Βίσλα Κρακοβίας, Βουλνέτ Μπάσα, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και μπήκε ψηλά στη λίστα του Ρόκα.

Ο Βουλνέτ Μπάσα, ο 30χρονος μέσος της Βίσλα Κρακοβίας, με καριέρα και στα ισπανικά γήπεδα είναι το νέο όνομα που έρχεται στη δημοσιότητα για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «trifillara.gr», ο Αλβανός μέσος όχι απλά προτάθηκε στους πράσινους, αλλά ο Τσάβι Ρόκα τον έβαλε ψηλά στη λίστα του καθώς έχει πολύ καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπάσα ανήκει στη Βίσλα Κρακοβίας, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Πολωνία και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Ρόκα γνωρίζει τον διεθνή Αλβανό μέσο από το πέρασμά του από την Ισπανία, όπου αγωνίστηκε σε Σαραγόσα, Πονφεραντίνα και Μούρθια, πριν πάρει μεταγραφή για την Πολωνία και την Βίσλα.

Ο Βουλνέτ Μπάσα έχει ελβετικό διαβατήριο (γεννήθηκε στη Λωζάννη) και είναι μια φορά διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, ενώ είναι ο μικρότερος αδερφός του Μιγνιέν Μπάσα που αγωνίστηκε στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ