Ολυμπιακός : «Μια χαρά είναι ο Κέβιν»

Ολυμπιακός : «Μια χαρά είναι ο Κέβιν»

Ο Μιραλάς έκανε την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη και οι νέοι του συμπαίκτες έλεγαν πως ο Βέλγος είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η πρώτη κουβέντα του 30χρονου στράικερ με τον Γκαρσία και τι έκανε εντύπωση στους ερυθρόλευκους.

Ο Κέβιν Μιραλάς πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και αν μη τι άλλο ο Βέλγος επιθετικός έκλεψε την παράσταση. Ο διεθνής στράικερ επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στου Ρέντη και είχε την ευκαιρία να τα πει από κοντά με ανθρώπους που συνεργάστηκε στην προηγούμενη θητεία του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί βέβαια είναι πως η πρώτη προπόνηση του Μιραλάς στου Ρέντη συνέπεσε με την πρώτη του Όσκαρ Γκαρσία στο τιμόνι της ομάδας του λιμανιού. Μάλιστα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, είχε και μια ολιγόλεπτη συνομιλία με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, με τον Βέλγο να λέει στον προπονητή του πως είναι έτοιμος να παίξει όποια στιγμή κρίνει ο Γκαρσία.

Ο Μιραλάς έκανε λοιπόν την πρώτη του προπόνηση κι αυτό που έλεγαν οι συμπαίκτες του είναι πως τον είδαν σε πολύ καλή κατάσταση. «Μια χαρά είναι ο Κέβιν, έτοιμος να παίξει» έλεγαν χαρακτηριστικά μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες της πειραϊκής ομάδας.

Απομένει να δούμε αν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία θα συμπεριλάβει τον Βέλγο επιθετικό στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Πλατανιά. Όλα μάλιστα δείχνουν πως ο Γκαρσία θα πάρει στην αποστολή των πρωταθλητών το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι ο Μιραλάς έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος στην επιστροφή του στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων. Ο 30χρονος Βέλγος ήταν χαμογελαστός καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης κι έδειχνε να απολαμβάνει την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Όλοι μάλιστα στου Ρέντη είχαν να λένε για την ικανοποίηση που έβγαζε ο Μιραλάς μιλώντας για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ένα δείγμα και αυτό της επιθυμίας του παίκτη να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ