Βέρντε: «Χωρίς πάθος, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο»

Βέρντε: «Χωρίς πάθος, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο»

Ο Ντανιέλε Βέρντε παραχώρησε συνέντευξη στην Ιταλία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πάθος του για το ποδόσφαιρο αλλά και τη σχέση του με τους οπαδούς.

Στο «SportChannel» μίλησε ο Ντανιέλε Βέρντε με κύριο άξονα την Αβελίνο και την καριέρα του εκεί. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο πάθος του για το ποδόσφαιρο αλλά κι τους οπαδούς, για χάρη των οποίων αγωνίζεται όπως επισήμανε.

Αναλυτικά:

«Θυμάμαι τη σωτηρία που καταφέραμε με την Αβελίνο. Αυτή ήταν η καλύτερή μου ανάμνηση. Λόγω μιας γαστρεντερίτιδας έμεινα εκτός για τέσσερις ημέρες πριν από ένα ντέρμπι, αλλά ο μίστερ Νοβελίνο ήθελε να παίξω με… όποιο κόστος. Έχασα τρία κιλά. Όμως, πίστευε τόσο πολύ σε εμένα», αναφέρει και προσθέτει. «Με έβαλε να παίξω τελικά για ένα ολόκληρο παιχνίδι και παραδόξως τα πήγα πολύ καλά. Η Αβελίνο θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Δεν αξίζει να είναι στην Γ’ ή στην Β’ Εθνική».

Έπειτα, λέει: «Για εμένα εάν δεν υπάρχει πάθος, δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο. Παίζω για τους οπαδούς. Και αυτά που άκουσα στην Αβελίνο, τα άκουσα σε μερικά μέρη ακόμα. Μου έδωσαν μια μεγάλη αγκαλιά από την πρώτη μέρα. Ακόμα και όταν έπαιζα λίγο, χάρις αυτούς έπαιζα στο… φουλ».

Όσο για το καλύτερό του γκολ, είπε: «Ήταν ένα ντέρμπι κόντρα στην Μπενεβέντο. Ο Νοβελίνο ήταν καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν σαν πατέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ