Ο Ναμπί δεν ήξερε ότι ο ΟΦΗ έπεφτε αν δεν έβαζε το γκολ με τον Πλατανιά (vid)

Ο Ναμπί δεν ήξερε ότι ο ΟΦΗ έπεφτε αν δεν έβαζε το γκολ με τον Πλατανιά (vid)

Ο Αντίλ Ναμπί νόμιζε πως αν το ΟΦΗ - Πλατανιάς έμενε στο 2-2 θα πήγαινε στην παράταση και δε γνώριζε πως έπεφτε η ομάδα του.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο άνθρωπος που κράτησε τον ΟΦΗ στην κατηγορία στο συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, ο Αντίλ Ναμπί, που σκόραρε στο 95′ και διαμόρφωσε το 3-2 που χάριζε την παραμονή στον ΟΦΗ, δεν γνώριζε ότι αν δεν έμπαινε γκολ η ομάδα του θα έπεφτε!

Ναι καλά διαβάσατε. Ο ΟΦΗ ετοίμασε ένα βίντεο με δηλώσεις του Ναμπί στην… επέτειο εκείνης της ημερομηνίας και εκείνος παραδέχτηκε πως δεν είχε ιδέα ότι η ομάδα έπεφτε και πίστευε ότι αν έμενε το 2-2 το ματς θα πήγαινε στην παράταση.

«Δεν ήξερα καν ότι ίσχυαν τα εκτός έδρας γκολ, νόμιζα ότι με το 2-2 πάμε στην παράταση. Είχα σκοράρει ξανά από το ίδιο σημείο με τη δεύτερη ομάδα της Γουέστ Μπρομ, οπότε σκέφτηκα “γιατί όχι, έχει μείνει ένα λεπτό”.

Όλοι περίμεναν σέντρα, αλλά το είχα ξανακάνει και μου αρέσει να κάνω πράγματα “έξω από το κουτί”. Και ευτυχώς το έκανα και μπήκε, γιατί αν δεν έμπαινε θα υποβιβαζόμασταν. Μετά από αυτό ήταν όλα τρελά, ζήσαμε ένα χάος. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ