«Ο Καρέρα ήταν φαινόμενο για το ρωσικό ποδόσφαιρο»

«Ο Καρέρα ήταν φαινόμενο για το ρωσικό ποδόσφαιρο»

Αποθέωση για τον Καρέρα από ιστοσελίδα της Ρωσίας, η οποία τον αποκαλεί φαινόμενο.

Με άκρως κολακευτικά σχόλια αναφέρεται στον Μάσιμο Καρέρα και στην πορεία του στη Σπαρτάκ Μόσχας ιστοσελίδα της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, το «football.kulichki.net», αποθεώνει τον τεχνικό της ΑΕΚ για τη θητεία του στο πρωτάθλημα και για τον τίτλο που κατέκτησε με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

«Πολλοί ειδικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φαινόταν όμως ότι ο δέκατος τίτλος ήταν αδύνατος. Όπως μια κατάρα. Ούτε οι βοηθοί, ούτε οι ισχυρότεροι προπονητές στη Ρωσία, κανείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την Σπαρτάκ σε μια δύσκολη περίοδο.

Ακριβώς τότε εμφανίστηκε ένας Ιταλός, τον οποίο ουσιαστικά δεν γνωρίζαμε. Κανείς δεν πίστευε καθόλου στον Μάσιμο. Ο Καρέρα κατάφερε να κάνει το όνειρο της Σπαρτάκ πραγματικότητα. Ο δέκατος τίτλος είχε κατακτηθεί», αναφέρεται αρχικά.

Και σημειώνεται έπειτα: «Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Μάσιμο πάντα προτιμούσε να ενισχύει την άμυνα και από εκεί έψαχνε ευκαιρίες να αναπτύξει γρήγορες επιθέσεις που ο αντίπαλος απλά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει.

Ξεκίνησε τη θεωρητική του καριέρα στη Γιουβέντους, έγινε το δεξί χέρι του Κόντε, ήταν υπεύθυνος για τη γραμμή άμυνας αλλά βοήθησε επίσης και σε άλλα θέματα. Κατέστη αμέσως σαφές ότι ο Μάσιμο έχει ταλέντο».

Αναφερόμενο, δε, στην αποχώρησή του Καρέρα από τη Σπαρτάκ και την κόντρα του με τον Γκλουσάκοφ, το δημοσίευμα καταλήγει:

«Αρέσει ή όχι, ο Καρέρα βοήθησε την Σπαρτάκ. Έγινε ένα φαινόμενο για το ρωσικό ποδόσφαιρο. Δεν έφερε μόνο τον τίτλο, αλλά και την πίστη στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ