Όταν το ρεπορτάζ αναφέρει και πόσα θα πάρει ο Αλαφούζος…

Όταν το ρεπορτάζ αναφέρει και πόσα θα πάρει ο Αλαφούζος…

Δέκα χρόνια τώρα βάζει συνέχεια, άσχετα αν δεν πληρώνει μόνο τα χρέη των προηγούμενων αλλά και τα δικά του. Κι όταν βάζεις τόσες φορές και τόσα πολλά είναι περίπου αυτονόητο ότι θα θελήσεις να πάρεις κάτι πίσω… 

To πράγμα πάει να γίνει όπως στην ιστορία του βοσκού με τον λύκο. Ο βοσκός φώναζε «λύκος στα πρόβατα» κι όταν οι χωριανοί έφταναν στο μαντρί για να βοηθήσουν εκείνους τους έλεγε γελώντας πως έκανε δοκιμή για να δει αν θα έρθουν. Ετσι όταν πραγματικά πήγαν οι λύκοι να φάνε τα πρόβατα κανείς δεν πίστεψε στις φωνές του βοσκού που καλούσαν σε βοήθεια. 

Κάπως έτσι πάει να εξελιχτεί και η περίπτωση των επενδυτών που έρχονται να πάρουν τον Παναθηναϊκό αλλά ποτέ δεν φτάνουν πραγματικά. Ετσι, όσα και να ακούνε οι οπαδοί της ομάδας είναι και με το δίκιο τους επιφυλακτικοί . ορισμένοι μάλιστα ειρωνεύονται ακούγοντας τις σχετικές πληροφορίες. 

Εδώ υπήρξε επενδυτής που το παραδέχτηκε ότι έρχεται να αγοράσει, έκανε επαφές και δηλώσεις, είδε παράγοντες της δημόσιας ζωής και τελικά δεν αγόρασε. Θα πειστεί ο φίλος του τριφυλλιού ότι όπου νάναι έρχονται Κινέζοι επενδυτές σαν πάρουν την ομάδα και να την απογειώσουν. 

Δεν έχω την πρόθεση ούτε να απαξιώσω τις πληροφορίες του Γιώργου Γεωργίου που μίλησε σχετικά, ούτε το ρεπορτάζ της «Αποψης». Προτιμώ όμως να ταυτίζομαι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού που τα πληροφορείται όλα αυτά και περισσότερο καγχάζει παρά στέκεται να τα αντιμετωπίσει σοβαρά. 

Το πρόβλημα του οπαδού –ξέρετε- δεν έχει να κάνει μόνο με το κατά πόσο υπάρχουν οι τόσο αξιόπιστοι επενδυτές. Εχει να κάνει και με τον Γιάννη Αλαφούζο.  Τι μπορεί να πείσει τους οπαδούς ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ενδιαφέρεται να πουλήσει.

 Το ρεπορτάζ λέει πως οι επενδυτές θα φτιάξουν γήπεδο, θα κάνουν το ένα και το άλλο. Δεν λέει πουθενά ότι θα δώσουν λεφτά στον κ. Αλαφούζο ώστε να πουλήσει τις μετοχές του. Ομολογώ πως αν έλεγαν κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτό το θέμα θα έδινα μεγαλύτερη βάση. Ο Γιάννης Αλαφούζος εξήγγειλε κι άλλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Όπως και όλες τις προηγούμενες θα την καλύψει μόνος του βάζοντας τα πέντε εκατομμύρια.

 Δέκα χρόνια τώρα βάζει συνέχεια άσχετα αν δεν πληρώνει μόνο τα των προηγούμενων αλλά και δικά του που τα προκάλεσαν οι άφρονες επιλογές του. Ότι βάζει όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Κι όταν βάζεις τόσες φορές και τόσα πολλά είναι περίπου αυτονόητο ότι θα θελήσεις να πάρεις κάτι πίσω. Να περιορίσει την χασούρα. 

Αν το σκεφτόταν διαφορετικά τότε θα έπρεπε να έχει δεχτεί τις παλιότερες προτάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που του επέτρεπαν να φύγει χωρίς να ξαναβάλει. Αυτές τις προτάσεις τις αρνήθηκε. Όταν λοιπόν θα εμφανιστεί ρεπορτάζ που θα αναφέρει ότι οι επενδυτές προτίθενται να δώσουν λεφτά και στον Αλαφούζο (με συγκεκριμένα ποσά), τότε να το ξανασυζητήσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ