Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, με την Ένωση να θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Όλα τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση του Ουκρανού στόπερ.

Ρευστή είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ όσον αφορά το κέντρο της άμυνάς της ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι δανεικός χωρίς οψιόν και θα πρέπει αρχικά να επιστρέψει το καλοκαίρι (όταν και αν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος) στην Άντερλεχτ ενώ ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι σίγουροι στα στόπερ για την επόμενη σεζόν λοιπόν, είναι οι Σβάρνας, Οικονόμου και Λάτσι. Όσον αφορά τον Ουκρανό αμυντικό όμως τα πάντα είναι ανοιχτά ακόμη αφού δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Ο Ουκρανός αμυντικός, παρά τα συχνά προβλήματα τραυματισμών αποτελεί μία σημαντική παρουσία για την ΑΕΚ εντός αποδυτηρίων και χαίρει της εκτίμησης του Μάσιμο Καρέρα, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και να προλάβει να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Ο Τσιγκρίνσκι έχει όρο αυτόματης ανανέωσης στο συμβόλαιό του αν πιάσει τις 25 συμμετοχές (μέχρι τη διακοπή είχε 17) και μένουν σίγουρα άλλα 10 παιχνίδια για τα πλέι οφ και τουλάχιστον 1 Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Ένωση εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον κρατήσουν με συμβόλαιο 1+1 έτους και μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τις 450.000 ευρώ που έχει τώρα, λόγω οικονομικής κρίσης αλλά και ευπάθειας στους τραυματισμούς, ασχέτως αν δεν καταφέρει να πιάσει το όριο των 25 συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ