Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Καμπετσή, στο φουλ οι ρυθμοί ενόψει πλέι οφ

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Καμπετσή, στο φουλ οι ρυθμοί ενόψει πλέι οφ

Ο Αργύρης Καμπετσής ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε, με τον Γιώργο Δώνη να... τρέχει για τα καλά τους «πράσινους» που την Κυριακή έχουν ρεπό.

Ένα πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση του Σαββάτου για τον Παναθηναϊκό αφού ο Αργύρης Καμπετσής, αποχώρησε με ενόχληση στον προαγωγό ενώ θεραπεία συνέχισε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό με τον Γιώργο Δώνη να ανεβάζει όλο και περισσότερο τους ρυθμούς ενόψει και των πλέι οφ.

Η ενημέρωση:

«Η τελευταία προπόνηση της τρέχουσας εβδομάδας είχε αρκετές απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αποζημιώνονται βέβαια με το ρεπό της Κυριακής και το γεγονός ότι η επόμενη προπόνηση είναι τη Δευτέρα το απόγευμα, οπότε έχουν μπροστά τους μιάμιση μέρα ξεκούρασης.

Κατ’ αρχάς άπαντες βρέθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» διότι έγινε -τρίτο κατά σειρά- τεστ ανίχνευσης Κορονοϊού αλλά και εξετάσεις αίματος. Η προπόνηση διήρκησε 1,5 ώρα και ήταν αρκετά υψηλής έντασης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, παιχνίδι τεσσάρων ομάδων στο μισό γήπεδο.

Θεραπεία ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ ο Αργύρης Καμπετσής ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ