Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συγκινητικό: Η χαρά του Κώστα Βουτσά όταν άνοιγε τα «κιτρινόμαυρα» δώρα του Μελισσανίδη για τα γενέθλια του γιου του (vid)

Ένα πολύ όμορφο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, με τον Κώστα Βουτσά να ανοίγει τα δώρα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου, λίγους μήνες πριν ο σπουδαίος ηθοποιός φύγει από τη ζωή.

Συγκινητικό: Η χαρά του Κώστα Βουτσά όταν άνοιγε τα «κιτρινόμαυρα» δώρα του Μελισσανίδη για τα γενέθλια του γιου του (vid) | to10.gr

Η αγάπη που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τον Κώστα Βουτσά ήταν γνωστή. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήθελε ο σπουδαίος ηθοποιός να είναι ο άνθρωπος που θα έκανε τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς» αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε αφού στις 26 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση, δείχνει τον αείμνηστο ηθοποιό, λίγους μήνες πριν το θάνατό του, να ανοίγει τα δώρα που είχε στείλει ο Μελισσανίδης για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου.

Ο Βουτσάς περιχαρής και φορώντας ένα κασκόλ της ομάδας, τα ανοίγει ένα ένα και τα δείχνει στον γιο του, ενώ συγκινημένος διαβάζει στην κάμερα τις ευχές του ισχυρού άντρα της Ένωσης.