Συγκινητικό: Η χαρά του Κώστα Βουτσά όταν άνοιγε τα «κιτρινόμαυρα» δώρα του Μελισσανίδη για τα γενέθλια του γιου του (vid)

Συγκινητικό: Η χαρά του Κώστα Βουτσά όταν άνοιγε τα «κιτρινόμαυρα» δώρα του Μελισσανίδη για τα γενέθλια του γιου του (vid)

Ένα πολύ όμορφο βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, με τον Κώστα Βουτσά να ανοίγει τα δώρα που έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου, λίγους μήνες πριν ο σπουδαίος ηθοποιός φύγει από τη ζωή.

Η αγάπη που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τον Κώστα Βουτσά ήταν γνωστή. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήθελε ο σπουδαίος ηθοποιός να είναι ο άνθρωπος που θα έκανε τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς» αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε αφού στις 26 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή.

Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση, δείχνει τον αείμνηστο ηθοποιό, λίγους μήνες πριν το θάνατό του, να ανοίγει τα δώρα που είχε στείλει ο Μελισσανίδης για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου.

Ο Βουτσάς περιχαρής και φορώντας ένα κασκόλ της ομάδας, τα ανοίγει ένα ένα και τα δείχνει στον γιο του, ενώ συγκινημένος διαβάζει στην κάμερα τις ευχές του ισχυρού άντρα της Ένωσης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ