Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυτός θα είναι ο νέος Άρης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στους Θόδωρο Καρυπιδη και Άγγελο Χαριστέα για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτός θα είναι ο νέος Άρης | to10.gr

Ο προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ήταν το βασικό αντικείμενο της τετράωρης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπιδη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Άγγελο Χαριστέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο άντρες έθεσαν επί τάπητος τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν, λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν τους και τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το μπάτζετ θα είναι μικρότερο σε σχέση με τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα γίνουν κινήσεις με σύνεση και χωρίς υπερβολές, ενώ θα γίνουν αλλαγές και στο οργανωτική κομμάτι με τη στελέχωση διαφορών τμημάτων.

Σε οτι αφορά τις κινήσεις που γίνονται για την άρση του BAN της FIFA, o Θόδωρος Καρυπιδης εξέφρασε την αισιοδοξία του οτι το θέμα θα λυθεί και τελικά ο Άρης θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ έδωσε την έγκριση στον Άγγελο Χαριστέα να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες το ζήτημα της παραμονής του Μίχαελ Ένινγκ. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο.