Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τούρκος μάνατζερ για Ομάρ και Γαλατάσαραϊ: «Τον ήθελε και πριν από δύο χρόνια»

Μάνατζερ που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ατζέντη του Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στην Τουρκία για το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Νορβηγό μπακ.

Τούρκος μάνατζερ για Ομάρ και Γαλατάσαραϊ: «Τον ήθελε και πριν από δύο χρόνια» | to10.gr

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τουρκικών ιστοσελίδων, με τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στις συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Νορβηγό μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Σάββατο (23/5), κυκλοφόρησαν στη γειτονική χώρα δηλώσεις ενός Τούρκου μάνατζερ, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ατζέντη του Ομάρ Ελαμπντελαουί και πριν από δύο χρόνια του είχε μεταφέρει το ενδιαφέρον της Γαλατά.

Τότε, όμως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Τούρκος μάνατζερ, ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει 6 εκατ. ευρώ για να τον δώσει, ενώ τώρα το έργο της Γαλατά είναι πιο εύκολο, αφού το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Εχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον ατζέντη του Ομάρ. Πριν από δύο χρόνια του είχα μεταφέρει το ενδιαφέρον δύο μεγάλων τούρκικων ομάδων για τον Νορβηγό μπακ. Η μία ήταν η Γαλατάσαραϊ, η οποία είχε ρωτήσει τον Ολυμπιακό για τον διεθνή άσο αλλά το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής ήταν πολύ μεγάλο.

Ηθελαν 6 εκατ. ευρώ. Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Αν η Γαλατάσαραϊ καταφέρει να τον αποκτήσει, θα έχει κάνει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο δεν είναι πολλά για έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.