Ετοιμάζει τα πλάνα του ο Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Ετοιμάζει τα πλάνα του ο Καρέρα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει πως ο Ολιβέιρα χρειάζεται χρόνο και προσοχή, γι’ αυτό και ήδη καταστρώνει τα πλάνα ενδεκάδας του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις, καθώς σιγά σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Η Ένωση αντιμετωπίζει στο πρώτο της παιχνίδι τον Παναθηναϊκό και ο Μάσιμο Καρέρα ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι, αν και ακόμα είναι νωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος φορ θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από τη Δευτέρα, με την ΑΕΚ να περιμένει να δει την κατάσταση του, αφού αν αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, θα μπει απευθείας στο χειρουργείο για να είναι πλέον έτοιμος τη νέα σεζόν.

Για αυτό τον λόγο και ο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του για την επανέναρξη από τώρα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Χωρίς Ολιβέιρα και Αραούχο, λοιπόν ο Ιταλός τεχνικός θα αγωνιστεί με ένα 4-3-3 με τριάδα τους Λιβάγια, Βέρντε και Μάνταλο.

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα της άμυνας, τους Βράνιες και Σβάρνα στόπερ και τριάδα στο κέντρο από τους Σιμόες, Σιμάνσκι και Κρίστισιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ