Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ιέ (vids)

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ιέ (vids)

Την περίπτωση του Εντγκάρ Ιέ φέρεται να κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την επανέναρξη της σεζόν σε λίγες μέρες, ωστόσο η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει, με τα σενάρια γύρω από τους ερυθρόλευκους να είναι πολλά επί καθημερινής βάσεως.

Οι Πειραιώτες δουλεύουν για την ενίσχυση της ομάδας την επόμενη σεζόν προκειμένου να κάνει πορεία ανάλογη της φετινής και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας από τους παίκτες που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι και ο Έντγκαρ Ιέ.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από την Πορτογαλία αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη Φέγενορντ με τη μορφή δανεισμού από την Τραμπζονσπόρ και τα πήγε περίφημα σημειώνοντας 19 συμμετοχές, μέχρι να διακοπεί οριστικά το ολλανδικό πρωτάθλημα. Τον παίκτη φαίνεται πως τον γνωρίζει καλά και ο Πέδρο Μαρτίνς από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για στόπερ θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος εκ των Σεμέδο, Μπα ή Σισέ.

Φυσικά λοιπόν τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι για τον Ιέ, πάντως δεν αποκλείεται να προκύψει ανάλογα αν θα πωληθεί κάποιος εκ των κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και στη συνέχεια σε Μπαρτσελόνα Β και Βιγιαρεάλ Β. Τον Ιανουάριο του 2017 υπέγραψε στη Μπελενένσες και τον Ιούλιο του ίδιου έτους πήρε μεταγραφή στη Λιλ, η οποία έδωσε 3,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Ναντ και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε ως ελεύθερος στην Τραμπζονσπόρ από την οποία παραχωρήθηκε στη Φέγενορντ. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει στην Τραμπζονσπόρ έχει διάρκεια μέχρι το 2022 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι 2,4 εκατ. ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ