Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Τσαντλί και Γκραντσίρ (vids)

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Τσαντλί και Γκραντσίρ (vids)

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ενόψει του καλοκαιριού φέρονται να βρίσκονται οι Νάσερ Τσαντλί και Σαμουέλ Γκραντσίρ.

O Ολυμπιακός σχεδιάζει το μεταγραφικό του πλάνο για τη νέα σεζόν, παράλληλα με τον προγραμματισμό του για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού για περισσότερο από 2,5 μήνες.

Οι ερυθρόλευκοι συνδέονται με ουκ ολίγα σενάρια, ενώ σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», μετά την υπόθεση του Χένρι Ουνιεκούρου, ασχολούνται με ακόμα δυο περιπτώσεις από τη Μονακό.

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο του και τους Νάσερ Τσαντλί και Σαμουέλ Γκραντσίρ (ο οποίος έχει συνδεθεί και με την ΑΕΚ), καθώς αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τους Μονεγάσκους.

Ο Τσαντλί είναι ο γνωστός Βέλγος που αγωνιζόταν στην Τότεναμ και θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους ανερχόμενους μέσους στον κόσμο στα σπιρούνια, ενώ ο Γκραντσίρ αγωνίζεται ως εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού στην Μπρεστ από τη Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσαντλί είναι 30 χρονών και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μονακό στην Άντερλεχτ. Επίσης, έχει μακρά παρουσία στην Εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας 59 συμμετοχές, ενώ έχει βρεθεί στις αποστολές του Βελγίου για τα Παγκόσμια Κύπελλα του 2014 και του 2018. Το 2016 η Γουέστ Μπρομ τον απέκτησε έναντι του ποσού ρεκόρ των 13 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τον Γκραντσίρ, ο Γάλλος εξτρέμ με τη φανέλα της Μπρεστ είχε σε 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι Μονεγάσκοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τρουά, το 2018.

Δείτε τον Τσαντλί εν δράσει:

Δείτε τον Γκραντσίρ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ