Ούμπιντες : «Στόχος μας να βγούμε στην Ευρώπη»

Ούμπιντες : «Στόχος μας να βγούμε στην Ευρώπη»

Ο Αργεντινός μέσος του Ατρόμητου κρατά χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει με τη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του Περιστερίου είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων, απέχοντας δύο μόλις βαθμούς από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Χαβιέρ Ούμπιντες μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τα όσα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής οι Περιστεριώτες και αναφέρθηκε στους στόχους του Ατρόμητου, κρατώντας πάντως χαμηλούς τόνους.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι θα είναι δύσκολη χρονιά. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο και για τον προπονητή που δεν γνώριζε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά σιγά-σιγά μάθαμε μαζί του τι ζητούσε. Είναι σημαντικό που δεν έφυγε μετά την κακή εικόνα στα φιλικά. Πλέον ξέρουμε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας, αν και είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για πρωτάθλημα. Υπάρχουν τρεις μεγάλες ομάδες που το διεκδικούν και για μας είναι όνειρο. Ο στόχος μας είναι ένας και είναι η Ευρώπη.

Σίγουρα, όταν μια ομάδα θέλει να είναι ψηλά, πρέπει να παίρνει βαθμούς εκτός έδρας. Εμείς το κάνουμε και είναι σημαντικό για τον στόχο που έχουμε θέσει. Έχουμε ακόμα δύσκολα ματς, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα είμαστε σε καλό δρόμο» υποστήριξε ο έμπειρος μέσος του Ατρόμητου.

Ο Ούμπιντες ρωτήθηκε και για τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι, με τον Αργεντινό άσο να τονίζει. «Είναι ένας προπονητής που έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα και κυρίως όταν τα παιχνίδια δεν πήγαιναν καλά. Ήξερε τι ήθελε, ήταν ήρεμος και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα».

Ο έμπειρος μέσος του Ατρόμητου ρωτήθηκε για τους λόγους που έχει μείνει τόσα χρόνια στη χώρα μας, εκφράζοντας την αγάπη της οικογένειας του για την Ελλάδα.

«Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα καθώς όλοι μου έδειξαν σεβασμό. Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και αυτό με κράτησε. Είναι εδώ η οικογένεια μου, τα παιδιά μου αγαπάνε την Ελλάδα και δεν θέλουν να φύγουν από εδώ. Δεν ξέρω ακόμα αν θα επιστρέψω στην Αργεντινή, αλλά προς το παρόν είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου δεν θέλουν να φύγουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ