Ο Παναθηναϊκός των πλέι οφ θα παίξει ρόλο στο θέμα Δώνη

Ο Παναθηναϊκός των πλέι οφ θα παίξει ρόλο στο θέμα Δώνη

To10.gr αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης Παναθηναϊκού - Δώνη και εξηγεί γιατί τα πλέι οφ είναι σημαντικά στην κατάληξή της.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα μέχρι την έναρξη των πλέι οφ και την επιστροφή των ομάδων στους αγωνιστικούς χώρους, ο Παναθηναϊκός παραμένει η μοναδική ομάδα που θα μπει να αγωνιστεί σε αυτά, χωρίς να γνωρίζει αν ο προπονητής του θα είναι ίδιος και την επόμενη σεζόν! Ακούγεται οξύμωρο, αλλά είναι αληθινό. Οι χειρισμοί στο θέμα του Δώνη είναι λανθασμένοι και σε μια περίοδο που θα χρειαζόταν η ηρεμία, ο οι πράσινοι οδεύουν προς τους αγώνες με ορθάνοιχτη την επόμενη μέρα στο θέμα του πάγκου τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μοιάζει να είναι αυτός που κρατάει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Εκείνος που καλείται να αποφασίσει αν θα παραμείνει ο Δώνης στο τιμόνι ή όχι. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, μοιάζει ακόμα αναποφάσιστος, ίσως περιμένει και την εισήγηση του Τσάβι Ρόκα όταν θα τελειώσει η καραντίνα του και θα τα πει μαζί του.

Τρεις μήνες μετά το… ξεκίνημα της παρεξήγησης, δεν έχει υπάρχει κάποια συνάντηση μεταξύ μεγαλομετόχου και προπονητή που θα έλυνε το θέμα. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μάλλον δύσκολα θα προκύψει τέτοια συνάντηση πριν τα πλέι οφ. Εκτός αν ο Αλαφούζος αποφασίσει… αύριο να κρατήσει τον προπονητή. Αν πάρει άλλη απόφαση τώρα, δηλαδή να μη συνεχίσει με τον Δώνη, είναι απίθανο να του το ανακοινώσει και να του πει κιόλας να κοουτσάρει την ομάδα στα ματς που απομένουν. Θα είναι πέρα ως πέρα παράλογο.

Τα πλέι οφ έχουν κι εκείνα τη δική τους σημασία. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση Αλαφούζου. Όχι τα αποτελέσματα, αλλά το… πρότζεκτ. Η διάθεση του Αλαφούζου είναι να παίξουν οι νέοι παίκτες. Να δούμε τον Ζαγαρίτη, τον Αλεξανδρόπουλο και άλλα παιδιά που βρίσκεται στην πόρτα της πρώτης ομάδας.

Αν δει πως παίζουν και μπορούν να ξεχωρίσουν, θα πειστεί ότι ο Δώνης έχει την όρεξη να τρέξει αυτό το πρότζεκτ. Διότι το μεταγραφικό καλοκαίρι που έρχεται είναι δύσκολο και ο Αλαφούζος θέλει εκ νέου… στροφή στην ακαδημία. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει τον Βαγιαννίδη.

Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικούς στόχους στη διαδικασία των πλέι οφ και αυτό δίνει την ευκαιρία στο να αγωνιστούν κάποια παιδιά. Αυτό επί της ουσίας… μεταφέρεται από το περιβάλλον Αλαφούζου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ