Μπίσεσβαρ: «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ»

Μπίσεσβαρ: «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλάει για τον Φερέιρα, τον Σαββίδη και το μέλλον στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Metrosport. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μιλάει για τον Αμπέλ Φερέιρα, για το μέλλον του και τα γκολ που θέλει να πετύχει, αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη και το πόσο κοντά είναι στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Έχεις συζητήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα για τον τρόπο παιχνιδιού, για τον ρόλο σου στην ομάδα, τι ζητά περισσότερο από εσένα;

«Μου αρέσει ο προπονητής, είναι Ευρωπαίος, είναι φιλόδοξος και αυτό είναι πολύ καλό. Μας ζητά να παίξουμε ένα διαφορετικό σύστημα σε σύγκριση με αυτό που είχαμε συνηθίσει να παίζουμε και αυτό είναι πολύ καλό.Και ύστερα η πρόοδος στο παιχνίδι και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο, έρχεται από τα στοιχεία που βάζεις εσύ στην ομάδα. Μιλάμε με τον προπονητή, μου δείχνει πως με πιστεύει, μου είπε απελευθερώσου, έχεις την δυνατότητα να πετύχεις οκτώ με δέκα γκολ. Για αυτά τα θέματα μιλήσαμε. Του προπονητή του αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες, δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες. Έτσι όπως το βλέπω, όλοι δείχνουν χαρούμενοι με τον προπονητή και την ίδια άποψη έχω και εγώ».

Στο νέο σύστημα που ζητά ο Αμπέλ Φερέιρα να εφαρμόσετε, διαπιστώνεις πως μπορείς να ανταποκριθείς;

«Ναι μπορώ να ανταποκριθώ, άλλωστε είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Όλοι έχουμε ποιότητα και πρέπει να βοηθήσουμε για να αποδώσει η ομάδα καλύτερα και με τα συστήματα που ζητά ο προπονητής να εφαρμόσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και εγώ πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο, θέλω να πετύχω πολλά γκολ για να βοηθήσω την ομαδα».

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ και για εσάς τους παίκτες η παρουσία του κ. Σαββίδη στην ηγεσία του κλαμπ;

«Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, είναι ο ηγέτης αυτού του μεγάλου συλλόγου, πάντα δείχνει ενδιαφέρον για το τι κάνουμε και μας συμβουλεύει συνεχώς. Τους τελευταίους μήνες δεν έχουμε μιλήσει πολύ, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας. Ευχόμαστε να τον δούμε από κοντά πού σύντομα, να είναι πάντα υγιής».

Ανήκεις στο γκρουπ των έμπειρων παικτών μαζί με τον Βιεϊρίνια, τον Βαρέλα, τον Κρέσπο, τον Μάτος. Υπάρχουν όμως και αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα, όπως οι Πέλκας, Γιαννούλης, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Άκπομ, ο Λάμπρου και άλλοι. Ποια η γνώμη σου για την νέα «φουρνιά»;

«Κάνουν πολύ καλή δουλειά όλοι οι νέοι παίκτες και δείχνουν πως μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους, τον ΠΑΟΚ στο μέλλον. Αυτή είναι η νέα φουρνιά όπως είπατε. Πάντως κάθε φορά, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνουν την αξία τους και αυτό να μην το ξεχνούν ποτέ. Βήμα προς βήμα ο στόχος είναι να βοηθούν την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς νέους παίκτες και αυτό δείχνει πως αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια, για να διεκδικεί τίτλους τα επόμενα χρόνια. Αυτή την στιγμή μετράει η χημεία ανάμεσα στους παλιούς και τους νέους, ενώ η νέα φουρνιά είναι εδώ. Και γενικώς υπάρχει η πεποίθηση πως κάνουμε πολλά και σημαντικά βήματα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος».

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί παρουσιαστήκατε αγνώριστοι στο Πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και εμφανώς καλύτεροι στο Κύπελλο όπου και κερδίσατε με σκορ 3-2. Όλα αυτά έγιναν σε λίγες ημέρες…

« Στο Πρωτάθλημα δεν ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και κέρδισε με ένα αυτογκόλ, ήταν πιο τυχερός. Ήρθαν για την ισοπαλία και καθαρά από τύχη, από ένα αυτογκόλ κέρδισαν το παιχνίδι. Εμείς κάναμε ευκαιρίες, πιέσαμε, αλλά δεν μας ήθελ. Άλλες 10 φορές να παίζαμε στο ίδιο παιχνίδι, είμαι βέβαιος πως θα ήταν ισόπαλο.Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ξεχνούν τι έγινε. Εμείς κάναμε ότι έπρεπε και ότι μπορούσαμε. Και στο Κύπελλο, πάλι είχαν την τύχη με το μέρος τους, πρηγήθηκαν με 2-0, αλλά δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα, ισοφαρίσαμε και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια. Πρέπει μέσα στο γήπεδο να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στα πλέι οφ και στο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ