Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η κίνηση της ΠΑΕ Άρης για τα «μαϊμού» προϊόντα

Σε συμφωνία για την προστασία των αυθεντικών της ειδών προχώρησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση της ΠΑΕ Άρης για τα «μαϊμού» προϊόντα | to10.gr

Μνημόνιο συνεργασίας με την Ένωση Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ) υπέγραψε η ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να καταπολεμήσει την κυκλοφορία ειδών απομίμησης, που φέρουν το λογότυπό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κίτρινοι με ανακοίνωσή τους αναφέρθηκαν στους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου που θα εφαρμόσουν, ενώ τόνισαν πως τα αυθεντικά προϊόντα τους διατίθενται μόνο από την επίσημη μπουτίκ της ομάδας και το e-shop της.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ), τον οργανισμό που σκοπό έχει την προστασία των δικαιωμάτων των νόμιμων δικαιούχων και παραγωγών των αυθεντικών προϊόντων, συνεργάζονται με σκοπό την προστασία των ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων (λογότυπο και προϊόντα) της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από αθέμιτες πρακτικές και την καταπολέμηση του εμπορίου προϊόντων απομίμησης/αντιγραφής/παραποίησης του λαθρεμπορίου και της πειρατείας.

Τα δύο μέρη προέβησαν σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με σκοπό τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε αρμόδιους κρατικούς φορείς, αλλά και την υποστήριξή τους με κάθε δυνατή ενέργεια για την αντιμετώπιση πώλησης των προϊόντων απομίμησης/αντιγραφής/παραποίησης, αλλά και κάθε άλλη ενέργεια που θα βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην Εμπορική Ανάπτυξη.

Η δημιουργία απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων με το λογότυπό μας είναι μια ιδιωτική συμπεριφορά μεταξύ ιδιωτών μέσα από την οποία ο παραβάτης κάνει παράνομη χρήση του Εμπορικού Σήματος του ΑΡΗ και όπως αυτά νοούνται, τα οποία αποτελούν ιδιωτικά εμπορικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας.

Από την παράνομη πράξη αυτή απορρέουν απαιτήσεις/ζημίες που βλάπτουν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχοντας σαφή γραμμή για την πάταξη του φαινομένου πώλησης προϊόντων “μαϊμού” υιοθετεί το πρόγραμμα ιχνηλασιμότητας της ΕΣΗΜΕΤ το IPTrucker, που σκοπό έχει την καταπολέμηση των “μαϊμού” προϊόντων, αλλά και του IPTRUSTMARK για την αξιοπιστία πώλησης των αυθεντικών προϊόντων μας. Οι σημάνσεις δίνονται αποκλειστικά από την ΕΣΗΜΕΤ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προασπίζει τα εμπορικά της συμφέροντα και καλεί τους φιλάθλους να απέχουν από την απόκτηση παράνομων και απομιμητικών “μαϊμού” προϊόντων και να αγοράζουν μόνο αυθεντικά από την ARIS F.C. Boutique και το επίσημο e-shop https://arisfc.com.gr/index.php/gr/shop».