Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το φετινό summer camp (pic)

Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το φετινό summer camp (pic)

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού λόγω του κορωνοϊού αποφάσισε να αναβάλλει το φετινό summer camp - Επιτρεπόντων των συνθηκών, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για καινούρια ημερομηνία διεξαγωγής.

Την αναβολή του φετινού Summer Camp, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 15-19 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, αποφάσισε η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Η πανδημία δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους ανθρώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να βάζουν πάνω από όλα το καλό της δημόσιας υγείας και να δείχνουν για μια ακόμα φορά υπεύθυνη στάση απέναντι στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες τους, η Ακαδημία του Ολυμπιακού αναβάλλει το φετινό summer camp που ήταν προγραμματισμένο για τις 15 με 19 Ιουνίου.

Τα summer camp του Ολυμπιακού πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία 19 χρόνια, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τον αριθμό των 300 παιδιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Επιτρεπόντων των συνθηκών, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για καινούρια ημερομηνία διεξαγωγής», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ακαδημία του Ολυμπιακού.

 

View this post on Instagram

 

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τις οικογένειες τους, η Ακαδημία του Ολυμπιακού αναβάλλει το φετινό summer camp που ήταν προγραμματισμένο για τις 15 με 19 Ιουνίου. Τα summer camp του Ολυμπιακού πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία 19 χρόνια, με τη συμμετοχή να ξεπερνά τον αριθμό των 300 παιδιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Επιτρεπόντων των συνθηκών, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για καινούρια ημερομηνία διεξαγωγής 🔴⚪️ #olyfcacademy #olympiacos

A post shared by Olympiacos FC Academy (@olyfcacademy) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ