Ιντερνασιονάλ : «Δέχεστε ή παίρνουμε τον Μολέδο τζάμπα» το μήνυμα στον Παναθηναϊκό

Ιντερνασιονάλ : «Δέχεστε ή παίρνουμε τον Μολέδο τζάμπα» το μήνυμα στον Παναθηναϊκό

Η Ιντερνασιονάλ τραβάει στα άκρα το θέμα Μολέδο, καθώς δείχνει αδιαλλαξία ως προς το οικονομικό ζήτημα και αναφέρει πως ό,τι και να γίνει ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα είναι παίκτης της είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.

Έτοιμος να επιστρέψει στη Βραζιλία είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο, που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ, η οποία μάλιστα έχει σκληρύνει τη στάση της απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, πιέζει για άμεση επίλυση του θέματος, χρησιμοποιώντας ως ατού το γεγονός ότι ο Μολέδο έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο θα έχει ισχύ από 1η Ιουλίου.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υποστηρίζεται πως αν το Τριφύλλι δεν κάνει δεκτή την πρόταση που έχει γίνει ο Μολέδο δέχεται πιέσεις τόσο από την Ιντερνασιονάλ, όσο και από τον ατζέντη του για να διεκδικήσει την ελευθερία του από τώρα.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε αποδεκτή την τελευταία πρόταση που του έγινε, και η οποία περιείχε έμψυχα ανταλλάγματα μαζί με ελάχιστα χρήματα, με το Τριφύλλι να επιθυμεί ένα μεγαλύτερο ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ